Lawatan Timbalan Naib Canselor (HEPA) | PUSAT KOKURIKULUM DAN PEMBANGUNAN PELAJAR
» ARTIKEL » Lawatan Timbalan Naib Canselor (HEPA)

Lawatan Timbalan Naib Canselor (HEPA)

19.10.2019,
Lawatan Timbalan Naib Canselor (HEPA) Ybhg. Prof. Dr. Mohd. Roslan Sulaiman ke Kelas Kokurikulum Berkredit bertujuan untuk meninjau perjalanan dan pelaksanaan kelas KKB bagi mendapatkan input daripada pelajar dan fasilitator. Tujuan pemantauan ini untuk melihat keberkesanan pelaksanaan KKB ini kepada pelajar agar dapat melahirkan pelajar yang holistik bertepatan dengan matlamat KPM untuk melahirkan pelajar yang lebih dinamik dan proaktif. Beliau meninjau kelas KKB yang dijalan sekitar Universiti Putra Malaysia. Selain Timbalan Naib Canselor (HEPA) dan Pengarah PKPP, Prof. Madya Dr. Nur Izura Udzir, Staf PKPP, Penyelaras dan Fasilitator Khas juga turut serta dalam lawatan tersebut.

Tarikh Input: 21/10/2019 | Kemaskini: 21/10/2019 | hairulnizam

SXDdRAA~