Town Hall Session | PUSAT KOKURIKULUM DAN PEMBANGUNAN PELAJAR
» BERITA » Town Hall Session

Town Hall Session

Akademi Sukan dan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) berbangga untuk untuk menganjurkan Sesi Town Hall yang akan datang yang menampilkan Menteri Belia dan Sukan yang muda dan bersemangat, YB Syed Saddiq Syed Abdul Rahman mengenai "Belia dan Kepimpinan Sukan "!!!

Pada 9 Mac 2019 di UPM Pusat Kesenian dan Kebudayaan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah bermula jam 08.00 pagi!

Kami sangat berterima kasih atas sokongan padu yang kami terima daripada orang yang memotivasi kami untuk mengadakan program ini Prof Datin Paduka Dr Aini Ideris, VC UPM, Prof Dato Renuganth Timbalan VC (Perhubungan Industri dan Komuniti), Prof Dr Roslan Sulaiman, Timbalan VC (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kokurikulum dan Pembangunan, Pusat Alumni dan Pusat Pengajian Asasi Sains Pertanian & Pejabat Strategi dan Komunikasi Korporat (COSCOMM)

Tarikh Input: 05/03/2019 | Kemaskini: 05/03/2019 | hairulnizam

SXEZTAK~